Μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε θέρετρο της Νέας Υόρκης θα περάσει το Πάσχα ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ.

Στην ακτογραμμή των δισεκατομμυριούχων που βρίσκεται και το δικό τους εξοχικό με θέα το γαλάζιο του Ατλαντικού Ωκεανού και κόντρα στις αρχικές εκτιμήσεις που ήθελαν τον γιό του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και την σύζυγό του να γιορτάζουν το Πάσχα στη χώρα μας, Παύλος και Μαρί Σαντάλ θα παραθερισουν τις άγιες μέρες στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.

Εκεί βρίσκονται ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα του πλανήτη με την έπαυλη της Μαρί Σαντάλ σε μια έκταση πνιγμένη στο πράσινο να ξεχωρίζει για τις παροχές και τις υποδομές της.

Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και την εξαγγελία για εθνικές εκλογές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι δημόσιες εμφανίσεις του Παύλου στην Ελλάδα μειώθηκαν.

Οριστική η απόφαση για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα

Πάντως, το περιβάλλον του Παύλου έχει ξεκαθαρίσει μιλώντας στο Mega πως η απόφαση για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα είναι οριστική και αμετάκλητη, με τον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να χειρίζεται το θέμα προσωπικά.

Για την ώρα πάντως η οικογένεια χαλαρώνει στην έπαυλη της Νέας Υόρκης και το Πάσχα αναμένεται να στρωθεί ένα παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι με τις παραγγελίες για αρνί σούβλας, κοκορέτσι αλλά και κοντοσούβλι, να έχουν ήδη δοθεί.

Στις αρχές του επόμενου μήνα, Παύλος, Μαρί Σαντάλ και Άννα Μαρία θα βρεθούν στο Λονδίνο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου της Αγγλίας και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ελλάδα