Πήρε το ντέρμπι της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να επικρατούν του Ολυμπιακού με 2-0, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν… εμφανίστηκαν ποτέ στη Λεωφόρο και οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς το εκμεταλλευτήκαν, παίρνοντας μια σημαντική νίκη στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Σπόραρ, μετά το ολέθριο λάθος του Παπασταθόπουλου και στο 36’ έκαναν το 2-0 με αυτογκόλ του Ελ Αραμπί.

Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 69 βαθμούς και συνεχίζει να ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την ΑΕΚ, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 63, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να είναι στο +3 από τον τέταρτο ΠΑΟΚ.

Ετσι παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέταξε τον Παναθηναϊκό με τον Μπρινιόλι μπροστά από την εστία και τους Σάντσες, Σάρλια, Σένκεφελντ και Χουάνκαρ στην τετράδα της άμυνας. Οι Πέρεθ, Κουρμπέλης και Τσέριν ήταν στην τριάδα της μεσαίας γραμμής του Τριφυλλιού, με τους Μπερνάρ και Παλάσιος στα δύο άκρα και τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ζοζέ Ανιγκό από την άλλη πλευρά, ξεκίνησε τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη στο τέρμα και τους Ροντινέι, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Οι Ιν-Μπεόμ και Εμβιλά ήταν στα χαφ, με τους Μασούρα, Χάμες και Φορτούνη πίσω από τον Ελ Αραμπί.