Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 34χρονου μητροκτόνου ο οποίος πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε τη μητέρα του, στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί, διαβάζοντας το ιδιόχειρο σημείωμα του μητροκτόνου, εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Κάποια πρόσωπα από το συγγενικό περιβάλλον που γνώριζαν την προσωπικότητα του δράστη, διαβάζοντας το ίδιο σημείωμα, φοβούνται πως ήδη έχει αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ιδόχειρο σημείωμά του ο 34χρονος αναφέρει πως δεν ήθελε να σκοτώσει τη μητέρα του αλλά πως εκείνη, 71 ετών, αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που τον είχαν κουράσει και πως και οι δύο ήταν σε δύσκολη θέση καθώς πρόσφατα είχαν χάσει στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Στις έρευνες των Αρχών συμμετέχουν και εκπαιδευμένοι σκύλοι προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες του εντοπισμού του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάμερες ασφαλείας από τη γειτονιά του δράστη,  έχουν καταγράψει τις τελευταίες του κινήσεις, λίγο πριν τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας σε βάρος της μητέρας του.

Σε μία από τις καταγραφές απεικονίζεται ο μητροκτόνος στο κουρείος της γειτονιάς του, ιδιαίτερα νευρικός, να περπατάει πάνω – κάτω.