Ραγδαίες εξελίξεις προ των πυλών του Ολυμπιακού και ο λόγος έχει όνομα και επώνυμο: Μίτσελ Γκονζάλες. Ο Ισπανός τεχνικός σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπέβαλλε ήδη την παραίτηση του και αυτή την ώρα μάλλον βρίσκεται για τελευταία φορά στον Ρέντη, σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στους πρωταθλητές.

Ναι, όπως φαίνεται οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται για μια ακόμη φορά μέσα στη σεζόν μπροστά από ένα σταυροδρόμι και αυτή τη φορά υποχρεωτικά. Διότι ο Μίτσελ από χθες το βράδυ, μετά το σοκαριστικό 2-2 με τον Άρη, επί της ουσίας έχει βάλει τον εαυτό του σε διαδικασία αποχώρησης. Παραιτήθηκε και επιμένει σε αυτή την απόφαση του.

Το σημαντικό βεβαίως είναι ότι ανάμεσα σε όλα τα άλλα δεν υπάρχει χρόνος. Σε 48ωρες είναι το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ και την Κυριακή το ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο παρτίδες που εν πολλοίς θα αποφασίσουν και το αν ο Ολυμπιακός θα παραμείνει εντός της κούρσας του πρωταθλήματος, Το τι θα ακολουθήσει λοιπόν έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αντιδράσουν άμεσα σε αυτή την εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον Σύλλογο.

Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον.

Ο κ. Μίτσελ δήλωσε:

«Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ.

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα.

Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της.»

Στο παιχνίδι της Τετάρτης στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο κ. Ζοσέ Ανιγκό.