Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία, όταν σε ηλικία 11 ετών βίωσε για πρώτη φορά την απώλεια, καθώς έφυγε από τη ζωή το πρώτο της αγόρι κάτι που όπως είπε τη στιγμάτισε και άλλαξε την κοσμοθεωρία της. Μάλιστα μετά από αυτό το γεγονός ήθελε να πάει σε σχολείο θηλέων για να μη βιώσει ξανά κάποια αντίστοιχη απώλεια.

Συνέχισε λέγοντας πως ως μικρότερη έπαιρνε τον ρόλο του πατέρα της που ήταν ναυτικός και απουσίαζε συχνά, εξηγώντας πως το ότι ανέλαβε την ευθύνη της οικογένειάς της την έκανε να αποκτήσει δύναμη και αυτοπεποίθηση αλλά ταυτόχρονα την έκανε να μην εμπιστεύεται τις πιο αδύναμες πλευρές της, με αποτέλεσμα να αποστασιοποιείται από τους ανθρώπους.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξήγησε και τους λόγους που την ώθησαν στη ψυχανάλυση, καθώς ξεκίνησε να πηγαίνει όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε βία αλλά και συγκεκριμένα μοτίβα στις σχέσεις της, που τα ανακάλυψε αργότερα.

«Πια τα ξέρεις πολύ καλά τα μοτίβα σου, είναι όλα πολύ καλά εξηγημένα μέσα στο κεφάλι σου αλλά θέλεις να κάνεις κάτι για να αλλάξουν όλα αυτά και να είσαι πιο χαρούμενος», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε ότι «έλεγα, μα εμείς στο σπίτι ήμασταν μια χαρά, υπήρχε αυτή η απουσία του μπαμπά αλλά οκ, τι γίνεται, γιατί αναζητώ αυτή τη βία; πώς έρχεται αυτή η οξύτητα στις σχέσεις; Πόσο drama queen είμαι τελικά; Βία, λεκτική και στις αντιδράσεις τις απόλυτες. Είναι όλα ή άσπρο ή μαύρο, ή στο φουλ ή στο τίποτα, τι είναι αυτή η υπερβολή; Γιατί είμαι έτσι;»

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και στην επιτυχία που σημειώνει η δραματική σειρά του MEGA εντός και εκτός συνόρων, απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με το δεύτερο κύκλο της σειράς

Καθώς το φινάλε του πρώτου κύκλου ολοκληρώνεται με την «Αλεξάνδρα» να είναι έγκυος, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα χάσει κι άλλο παιδί, όπως είχαμε δει στα επεισόδια του πρώτου κύκλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχει κάνει μια τρέλα ο Χριστόφορος στο πώς θα γεννήσω, δεν θα σας το πω όμως».