Αντιδράσεις προκάλεσε η υποψηφιότητα του Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, με την ΝΔ να ζητά την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια, κάνοντας λόγο για «ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές» του ράπερ.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Μιθριδάτης που έγινε γνωστός για τη συμμετοχή του στο συγκρότημα Ημισκούμπρια, απάντησε λέγοντας πως θα είναι «πάντοτε κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».

Συγκεκριμένα γράφει: «Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».

Και νέα ανακοίνωση της ΝΔ

«Δεν χρειάζονται ούτε ανακοινώσεις, ούτε δηλώσεις εκ των υστέρων από τον Μιθριδάτη. Οι αναρτήσεις του μιλούν από μόνες τους κι αναπαράγουν τις χειρότερες ομοφοβικές και σεξιστικές «στερεοτυπίλες»» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ και σημειώνει «ο τομέας δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έχει να πει κάτι ή όλα καλά;»