Απειλές κατά της προέδρου του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού αυτή αποκάλυψε την τελετή θεμελίωσης ενός νοσοκομείου που δεν έγινε ποτέ, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του προέδρου της Τουρκίας.

«Να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Ταγίπ και το επώνυμο μου Ερντογάν. Να προσέχεις και το όνομα Ταγίπ και το όνομα Ερντογάν!» ήταν η απειλή του προέδρου της Τουρκίας προς τη Μεράλ Ακσενέρ, μετά τις δηλώσεις της ίδιας ότι «δεν φοβάται τίποτα» για τις αποκαλύψεις, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Ο Ερντογάν είπε ακόμα: «Κυρία Μεράλ όταν εμείς λέμε κάτι πως θα το κάνουμε, το ολοκληρώνουμε. Μη με βάλεις να ασχοληθώ μαζί σου!»

«Ο Ερντογάν ξέρει πως δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτός που φοβάται δεν ξεκινά αυτό το ταξίδι. Εγώ είμαι έτοιμη, η τσάντα μου είναι στο χέρι μου. Η φυλακή στη Σηλυβρία δεν είναι κρύα. Εσύ δεν μπορείς να με απειλείς» ανέφερε από την πλευρά της η Μεράλ Ακσενέρ και πρόσθεσε με μία δόση ειρωνείας ότι «έριξαν μπετόν σε άδειο οικόπεδο και επιχείρησαν να πείσουν την Τουρκία πως χτίζουν νοσοκομείο».