Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο αποτυπώνει τη στιγμή που η συμμορία δολοφόνησε τον 37χρονο υδραυλικό στη Νέα Ιωνία. Μετά το εν λόγω βίντεο, έρχονται συνεχώς νέες πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», ο αδερφός του θύματος γνωριζόταν με το άτομο που μπήκε στην καφετέρια και άρχισε να μιλάει με τα μέλη της συμμορίας στα αλβανικά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγγενής του 37χρονου είχε ποινικές εμπλοκές και εχθρότητες με τη συγκεκριμένη συμμορία, ενώ το θύμα δεν είχε καμία σχέση με ποινικά ζητήματα.

«Δεν σας είπα όλη την αλήθεια»

Σημειώνεται ότι αρχικά ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είχε υποστηρίξει ότι οι κάμερες δεν λειτουργούσαν, επομένως δεν έχει καταγραφεί υλικό από τη στιγμή της επίθεσης. Σε δεύτερη κατάθεσή του, όμως, παραδέχθηκε ότι οι κάμερες είχαν καταγράψει τη σκηνή και το υλικό παραδόθηκε στις Αρχές.

Όπως είπε ο ίδιος στο Live News, τον είχε κυριέψει ο φόβος για εκδικητική ενέργεια σε βάρος της οικογένειάς του και είχε αρνηθεί την ύπαρξή του, καθώς το βίντεο αποτυπώνει καρέ καρέ τη στιγμή της επίθεσης και τους δράστες.

«Δεν σας είπα όλη την αλήθεια. Πραγματικά φοβάμαι για τη ζωή μου, γιατί δεν έχω σχέση με όλα αυτά. Δεν θέλω να μπλέξω χωρίς να φταίω», δήλωσε.