Ο 24χρονος πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου συνελήφθη για το μαρτύριο 14χρονης στη Νέα Σμύρνη και πλέον κατηγορείται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου, για τα όσα πέρασε η μικρή σε ξενοδοχεία της Αθήνας, με σκοπό ο ίδιος και οι δύο συνεργοί του να κερδίζουν χρήματα.

Στη δική του περίπτωση, η διαμονή του σε δομές της Κιβωτού ,όπως αποδείχθηκε, αποτέλεσε έναν προθάλαμο για την είσοδό του στην εγκληματικότητα, που τον οδήγησε αρχικά στη φυλακή για ληστεία και χθες στα χέρια της αστυνομίας, για μια υπόθεση φρίκης.

Μετά από αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε πως ο 24χρονος εξέδιδε την 14χρονη τρόφιμο σε ίδρυμα της Νέας Σμύρνης και φέρεται μάλιστα να είχε φτάσει στο σημείο να βιντεοσκοπεί βιασμούς της, σε ξενοδοχεία που την οδηγούσαν.

Μετά από σχετικές ερωτήσεις παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από τις 23:00 της 19ης Μαρτίου έως τις 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους, ηλικίας 22 ή 23 ετών.

Οι δύο συλληφθέντες ανέφεραν ότι ο τρίτος προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν, τραβώντας βίντεο.

Τα μηνύματα που βρέθηκαν σε κινητά τηλέφωνα μαζί με εικόνες από κάμερες ασφαλείας άρχισαν να ρίχνουν φως στον εφιάλτη της ανήλικης και να ξεσκεπάζουν τα ίχνη εκείνων που την εκμεταλλεύονταν για να κερδίζουν χρήματα.

Ρίχνουν την ευθύνη στο κορίτσι

«Μας είχε πει ότι είναι 17 χρονών. Με τη θέλησή της γινόντουσαν όλα», είπαν στις καταθέσεις τους οι μαστροποί, προκαλώντας οργή.

O 24χρονος και η «Κιβωτός του Κόσμου»

Ο 24χρονος, καθ’ ομολογία μαστροπός της ανήλικης, είχε απασχολήσει την κοινωνία στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη, όταν υποστήριξε ότι χρηματίστηκε για να καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο, με μια σειρά από στοιχεία και μηνύματα που είχε στείλει να τον διαψεύδουν και να τον αναγκάζουν να σιωπήσει.

Το τι πραγματικά συνέβαινε σε δομές της Κιβωτού, βρίσκεται ήδη στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης, με τον πατέρα Αντώνιο να υποστηρίζει μέσα από το υπόμνημα που κατέθεσε ότι όλα όσα ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Πρόκειται για μια ανύπαρκτη ποινική υπόθεση η οποία επιχειρείται να στηριχθεί σε κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της Κιβωτού», δήλωσε ο πατέρας Αντώνιος.

Ο πατέρας Αντώνιος που καλείται να δώσει εξηγήσεις και για τα οικονομικά της οργάνωσης μετά τα χρήματα που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του ίδιου και της συζύγου του, υποστηρίζει πως οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στήθηκαν για να αλλάξει η διοίκηση της οργάνωσης.

«Πρόκειται για δύο καταγγελίες προκλητικά και αυταπόδεικτα ψευδείς και αυτοαναιρούμενες. Η δεύτερη ”αντέγραφε” τις αοριστολογίες και τα αβάσιμα περιστατικά της πρώτης. Ευελπιστούμε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει τώρα πλέον το καθήκον της, ανταποκρινόμενη επαρκώς στο έργο της».

Ο πατέρας Αντώνιος αναμένεται να μάθει τις επόμενες μέρες αν θα ασκηθούν διώξεις σε βάρος του και ο 24χρονος καθ ομολογία μαστροπός που μεγάλωσε σε δομές της Κιβωτού, τα χρόνια που ο ίδιος και η πρεσβυτέρα βρίσκονταν στην κορυφή της ιεραρχίας, ποια θα είναι η απόφαση της δικαιοσύνης, για το μαρτύριο της 14χρονης.