Ο νεαρός Ελλάδιος Σ., που είχε κάνει καταγγελίες σε τηλεοπτικές εκπομπές για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες για μαστροπεία στην υπόθεση της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο Ελλάδιος τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της μικρής σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.

Με αφορμή την αποκάλυψη αυτή, συγγενής του Ελλάδιου μίλησε στο Star και χρησιμοποίησε «βαριές» κουβέντες λέγοντας «είναι ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων».

«Έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες κλοπές εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε! Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος» συμπλήρωσε ο συγγενής του Ελλάδιου.

Τραβούσε βίντεο

Ο σκοτεινός ρόλος του Ελλάδιου Σ., όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι ο εξής: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Οι καταγγελίες για την Κιβωτό και η ανασκευή

Αρχικά, ο κατηγορούμενος είχε μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τη δομή. «Καλύτερα να ήμουν φυλακή παρά στην Κιβωτό» έλεγε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είχε πέσει και θύμα σωματικής κακοποίησης. «Εμένα με έχουν χτυπήσει δυο φορές μέσα στην Κιβωτό. Εγώ λέω καθαρά με ονόματα γιατί δεν κρύβομαι», είχε καταγγείλει.

Ο ίδιος μιλώντας ζωντανά στο «Live News» είχε αναφερθεί και στην παραβατική συμπεριφορά του η οποία τον οδήγησε στη φυλακή. «Έκατσα σε μια φυλακή για τρία χρόνια. Πήρα τον πατέρα Αντώνιο μέσα από τη φυλακή του λέω ‘έχω μπλέξει’. Θέλω να με βοηθήσετε, να μου δώσετε μια ευκαιρία σαν παιδί να βγω. Να σταθώ στα πόδια μου και μου απάντησε… ‘μη με πάρεις τηλέφωνο και δεν σε ξέρω’».

Ωστόσο, στη συνέχεια ο 24χρονος τα αρνήθηκε όλα και υποστήριξε ότι είπε ψέματα γιατί χρηματίστηκε από την εκπομπή προκειμένου να «κάψει» τον πατέρα Αντώνιο και τη δομή. Ζήτησε μάλιστα συγγνώμη από τον πρώην επικεφαλής και «ψυχή» της δομής για τα ψέματά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την εκπομπή επισήμαιναν ότι ο 24χρονος είναι αυτός που τους ζητούσε -μέσω sms- χρήματα, αρχικά ως παράκληση και στη συνέχεια με απειλές, με το «Live News» να δημοσιεύει τα επίμαχα μηνύματα.