Συνεχώς «βλέπουν» το φώς της δημοσιότητας νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της 14χρονης από το δομή της Νέας Σμύρνης η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας.

Ειδικότερα, κατά πληροφορίες ο ένας εκ των συλληφθέντων φέρεται να είναι πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου.

Μάλιστα, είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή κάνοντας καταγγελίες σε βάρος του πατρός Αντωνίου και άλλων στελεχών της «Κιβωτού». Στη συνέχεια, ωστόσο, αναίρεσε τα πάντα υποστηρίζοντας ότι χρηματίστηκε για να τα πει αυτά.

Ποιοι είναι οι τρεις συλληφθέντες

Στην νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης και μαστροπείας σε βάρος της, πρώτος συνελήφθη ένας 30χρονος. Στη συνέχεια συνελήφθησαν άλλοι δύο, ένας 25χρονος και ένας 24χρονος. Και οι τρεις κρατούνται στην Ασφάλεια Αθηνών και το μεσημέρι της Παρασκευής 24/3, θα προσαχθούν ενώπιον  της 31ης ανακρίτριας για να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που τους βαραίνουν.

Πώς οι Διωκτικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη των παιδοβιαστών

Οι δικωτικές Αρχές έφτασταν στα ίχνη των παιδοβιαστών  μετά από καταγγελία στις Αρχές της κοινωνικής λειτουργού του ιδρύματος στο οποίο διαβιούσε η 14χρονη.

Φίλη του θύματος, που επίσης διαβιεί στη δομή,  ενημέρωσε την κοινωνική λειτουργό για τα όσα συνέβαιναν και για τα οποία την είχε πληροφορήσει η 14χρονη.