Όλο και περισσότερες πληροφορίες για τη δράση της κατασκόπου με το όνομα «Μαρία Τσάλλα», έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο Live News, η Μαρία Τσάλλα φέρεται να συνδέεται και με παραθρησκευτική οργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, η Αναστασία Τσάλλα, η φερόμενη μητέρα της «Μαρία Τσάλλα», χρησιμοποίησε ως μάρτυρα για την έκδοση ταυτότητας της κόρης έναν 75χρονο.

Ο 75χρονος ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τη μητέρα, η οποία εκείνο το διάστημα έμενε στην περιοχή των Πατησίων, καθώς τη συναντούσε σε στέκι των νοτίων προαστίων, καταθέτοντας ψέματα στις αρχές, πως γνώριζε ότι η Μαρία Τσάλλα ήταν κόρη της εν λόγω κυρίας.

Το στέκι σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου , φαίνεται να είναι η έδρα μιας οργάνωσης παραχριστιανικής, μιας αίρεσης που έχει έδρα κοντά στην εκκλησία του Αγίου Τρίφωνα στη Γλύφάδα, όπου έδινε το παρόν η «μητέρα» της Μαρίας Τσάλλα.

Τα μέλη της οργάνωσης δίνουν το παρών εκεί και όπως φαίνεται εκεί έδινε το παρών η μητέρα της κατασκόπου αλλά και ο 75χρονος.

Τα επαγγέλματα της «Τσάλλα»

Μάλιστα, η έναρξη εργασιών της επιχείρησης δεν αφορούσε το συνοικιακό μαγαζάκι με πλεκτά στο Παγκράτι. Η «Μαρία Τσάλλα», όπως αποκαλύπτει  το LIVE NEWS, τον Γενάρη του 2020 είχε καταπιαστεί με:

  •  Λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • Πώληση διαφημιστικού χώρου ή χρόνου στο διαδίκτυο με αμοιβή

Αυτές είναι οι ειδικότητες που είχε δηλώσει η Μαρία Τσάλλα και χρησιμοποιούσε έναν πολυχώρο στο Γκάζι ως έδρα.