Βίντεο με την 14χρονη κοπέλα,  που την εμφανίζει είτε σε προκλητικές πόζες, είτε σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής και δικαστικής διερεύνησης μία ακόμη σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας ανήλικου κοριτσιού που απασχολεί από εχθές την Κοινή Γνώμη.

Η ανήλικη κοπέλα, ήδη έχει δώσει κατάθεση για τα όσα τραγικά της συνέβαιναν, παρουσία παιδοψυχολόγου στο «Σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο.

Για την υπόθεση  έχει οριστεί τακτικός ανακριτής, συγκεκριμένα η 31η Ανακρίτρια Αθηνών, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί τρεις συλλήψεις και καταζητείται ακόμη ένα άτομο. Πρόκειται για το άτομο που στο βίντεο φαίνεται να πραγματοποιεί σεξουαλικές πράξεις με την ανήλικη.

Το εν λόγω βίντεο βρέθηκε στο κινητό του ενός εκ των τριών συλληφθέντων ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται και τα κινητά των υπολοίπων δύο για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ποιοι είναι οι τρεις συλληφθέντες

Στην νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης και μαστροπείας σε βάρος της, πρώτος συνελήφθη ένας 30χρονος. Στη συνέχεια συνελήφθησαν άλλοι δύο,

ένας 25χρονος και ένας 24χρονος. Και οι τρεις κρατούνται στην Ασφάλεια Αθηνών και το μεσημέρι της Παρασκευής 24/3, θα προσαχθούν ενώπιον  της 31ης ανακρίτριας για να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που τους βαραίνουν.

Πώς οι Διωκτικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη των παιδοβιαστών

Οι δικωτικές Αρχές έφτασταν στα ίχνη των παιδοβιαστών  μετά από καταγγελία στις Αρχές της κοινωνικής λειτουργού του ιδρύματος στο οποίο διαβιούσε η 14χρονη.

Φίλη του θύματος, που επίσης διαβιεί στη δομή,  ενημέρωσε την κοινωνική λειτουργό για τα όσα συνέβαιναν και για τα οποία την είχε πληροφορήσει η 14χρονη.

Το ραντεβού – παγίδα για το μαστροπό

Ύστερα από συνεννόηση με την φίλη της, κλείστηκε το ραντεβού – παγίδα με τον 30χρονο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου τελικά συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν και  οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι.

Σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείο και με τους τρεις η 14χρονη

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου, αφού πέρασε ολόκληρο το βράδυ με τους τρεις άνδρες στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχαν εκδοθεί αρκετές ανακοινώσειςγια να εντοπιστούν τα ίχνη της, καθώς το ανήλικο κορίτσι έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.