Την κινητοποίηση των αρχών έχει προκαλέσει η εξαφάνιση της 16χρονης Άννας Μαρίας Γ. από δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη.

Η 16χρονη Άννα Μαρία Γ. ,  αγνοείται από τις 8 Μαρτίου. «Το Χαμόγελο» ενημερώθηκε σήμερα 22 Μαρτίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Άννα Μαρία Γ. έχει ύψος 1,73 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι παντελόνι, γκρι φούτερ ζακέτα και σκούρο γκρι αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Η εν λόγω εξαφάνιση έρχεται λίγες ώρες από την υπόθεση με 14χρονη που διέμενε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας. Η 14χρονη έφευγε τακτικά το τελευταίο διάστημα από τη δομή και επέστρεφε μόνη της μετά από πολλές ώρες