Ένας 23χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα για την υπόθεση της δολοφονίας στη Νέα Ιωνία, με θύμα έναν 39χρονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 23χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα μαζί με άλλους έξι για ανθρωποκτονία, εντοπίστηκε σήμερα μετά από έλεγχο των αστυνομικών.

Μεταφέρθηκε στο τμήμα ασφαλείας Κυψέλης και εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι ένα από τα άτομα που το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας αναζητούσε για την υπόθεση της δολοφονίας στη Νέα Ιωνία.

Eπτά εντάλματα σύλληψης

Επτά εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί από την Εισαγγελία για τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, στις 21 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα έξι εντάλματα αφορούν στην εγκληματική ομάδα «L» με έδρα κλαμπ στην οδό Λιοσίων, ενώ ένα άτομο δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Το έβδομο ένταλμα αφορά ένοπλο με τον οποίο είχαν το επεισόδιο και πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για σεσημασμένο για ληστείες και άλλα αδικήματα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Επτά άτομα της ομάδας «L» έφτασαν στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, μπήκαν σε αίθουσα VIP και συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο άντρας, αλβανικής καταγωγής, με τον οποίο είχαν διαφορές και καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον 39χρονο υδραυλικό σηκώθηκε από τη θέση του και πλησίασε τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας, όπου φέρεται να τους ρώτησε «τι θέλετε εδώ;».

Σε εκείνο το σημείο ξεκίνησε καυγάς μεταξύ τους, ο αρχηγός της συμμορίας και ο αντίπαλός του «τράβηξαν» όπλο και αντάλλαξαν πυρά.