Είναι νέες, εντυπωσιακές και καθημερινές γυναίκες, οι οποίες επέλεξαν να έχουν στο πλάι τους έναν γαλαζοαίματο, μια επιλογή που άλλαξε πλήρως την ζωή τους.

Από τη Λετίθια της Ισπανίας στην Σοφία της Σουηδίας, αυτές είναι οι γυναίκες χωρίς τίτλους ευγενίας και ένοχο παρελθόν που δοκιμάζει τα πρωτόκολλα, και πρόκειται να γίνουν ή είναι ήδη Βασίλισσες

Πριν παντρευτεί τον βασιλιά της Ισπανίας, Φίλιππο, η Λετίθια Ορτίθ ήταν μία εργαζόμενη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων.

Το 2013 κυκλοφόρησε το βιβλίο για τη ζωή της, στο οποίο ο συγγραφέας (ο οποίος ήταν ξάδελφός της) ισχυριζόταν πως η πριγκίπισσα είχε κάνει άμβλωση. Μάλσιτα, σύμφωνα με τον ίδιο η Λετίσια και το Παλάτι, έδωσαν εντολή στην κλινική να καταστραφούν όλα τα έγγραφα, αν και ο Ροκασολάντο φέρεται να κράτησε ένα αντίγραφο. Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, υπήρξαν πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες, ενώ λέγεται ότι ζητήθηκε εισαγγελική παρέμβαση για περαιτέρω έρευνα.

Η Μάξιμα Σορεγκέτα, από την Αργεντινή ήταν στέλεχος τράπεζας όταν γνώρισε τον διάδοχο του θρόνου της Ολλανδίας. Ο πατέρας της είχε διατελέσει υπουργός Γεωργίας στο δικτατορικό καθεστώς.

Η Μέτε- Μαρίτ Χόϊμπι, είναι παιδί χωρισμένων γονιών ενώ ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε με μία στριπτιζεζ. Όταν γνώρισε τον διάδοχο του θρόνου της Νορβηγίας, η Μέτε ήταν ανύπαντρη μητέρα ενώ ο σύντροφός της είχε βρεθεί και στη φυλακή.

Η Σοφία Χέλιβστ υπήρξε μοντέλο εσωρούχων και έγινε γνωστή στη Σουηδία από τη συμμέτοχή της σε ένα πικάντικο ριάλιτι. Μετά το ριάλιτι μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου εργαζόταν ως μπαργούμαν, σερβιτόρα και δασκάλα γιόγκα. Το ρομάντζο με τον Χάακον, τον διάδοχο του σουηδικού θρόνου προκάλεσε σκάνδαλο.