Επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, κατά τη διάρκειας διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη έλαβε χώρα στο Ίλιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα με πέντε άτομα, όταν διαπίστωσαν την παρουσία του κ. Βίτσα, φέρεται να κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, αποδοκιμάζοντάς τον. Το συμβάν ήταν περιορισμένης έκτασης κι έλαβε τέλος, με τους επιτιθέμενους να απομονώνονται.

Όπως ανέφερε η Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της τοπικής συγκέντρωσης και ενώ μόλις είχαν αρχίσει να συγκροτούνται τα μπλοκ και να προσέρχεται κόσμος, εντοπίσαμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα στην κεντρική πλατεία του Ιλίου ως “διαδηλωτή” (sic) για το κρατικό και καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη (για το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνη) και με τις ευλογίες της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΕΚ και λοιπών αβανταδόρων της σοσιαλδημοκρατίας. Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς».