Την κόλαση που έζησαν δεκάδες από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας του Intercity62 που συγκρούστηκε μετωπικά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας με εμπορικό τρένο δείχνουν εικόνες που καταγράφηκαν από drone και μεταδόθηκαν από το live news του Mega.

Οι εικόνες είναι από χώρο ιδιοκησίας του ΟΣΕ στον οποίο και έχουν μεταφερθεί τα κατεστραμένα βαγόνια και οι μηχανές τόσο της επιβατικής αμαξοστοιχίας όσο και του εμπορικού τρένουν και μιλούν από μόνες του για το μέγεθος του δράματος και της καταστροφής.

Όπως δείχνουν τα πλάνα του MEGA, στο «νεκροταφείο» του ΟΣΕ βρίσκονται τα τρία πρώτα βαγόνια του intercity από τα οποία ανασύρθηκαν τα 57 θύματα της τραγικής σύγκρουσης.

Τα τρία βαγόνια είναι παραμορφωμένα από τη σύγκρουση και κατεστραμμένα από τη φωτιά και τις μεγάλες θερμοκρασίες που αυτή προκάλεσε μετά τη μετωπική σύγκρουση των αμαξοστοιχιών. Εκτιμάται ότι οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν ξεπέρασαν τους 1.000 βαθμούς κελσίου.

Στον ίδιο χώρο έχουν μεταφερθεί και εξετάζονται και οι δύο μηχανές του εμπορικού τρένου αλλά και οι πλατφόρμες πάνω στις οποίες είχαν τοποθετηθεί όσα μετέφερε το μοιραίο βράδυ.

Δείτε τις φωτογραφίες – ντουκουμέντα