Πόσο ασφαλείς είμαστε με τα τρόφιμα που φτάνουν στο πιάτο μας; Νέα καινοτόμος πρωτοβουλία από οκτώ ερευνητικά ιδρύματα στην Ελλάδα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη νοθεία.

Η Ιωάννα Σουφλέρη μιλά για το νέο καινοτόμο πρόγραμμα.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο του Βήματος:  «Συλλαμβάνοντας» τα νοθευμένα προϊόντα

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts  και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!

Παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη

Παραγωγή Alter Ego Media