Ο Κρις Ροκ έσπασε τη σιωπή του για τη στιγμή που τον χαστούκησε ο Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ.

Ο Γουίλ Σμιθ, αφού εισέβαλε στη σκηνή στα 94α Όσκαρ και χαστούκισε τον κωμικό Ροκ όταν έκανε ένα αστείο για τη σύζυγό του, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ.

Ο Ροκ, 58 ετών, αναφέρθηκε στο περιστατικό στη νέα ειδική εκπομπή του Netflix Selective Outrage, ζωντανά από το Hippodrome Theatre στη Βαλτιμόρη στις ΗΠΑ, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη στην υπηρεσία ροής.

«Ξέρεις τι λένε οι άνθρωποι, τα λόγια πονάνε», ανέφερε ο Ροκ. «Όποιος το λεει αυτό όμως ποτέ δεν έχει χτυπηθεί στο πρόσωπο».

Ο κωμικός καταπιάστηκε με μια σειρά θεμάτων, όπως η κουλτούρα της αφύπνισης (woke culture), η Μέγκαν Μαρκλ και η πολιτική.

«Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό το σόου χωρίς να προσβάλω κανέναν, επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να ενοχληθεί»είπε ο Ροκ, αναφερόμενος στον καβγά με τον Σμιθ.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό κατά τη διάρκεια του τελευταίου τμήματος της εκπομπής.

«Ο κόσμος με ρωτάει: «Πόνεσε;» Πονάει ακόμα!»

Ο Ροκ επισήμανε ότι πιστεύει πως ο Σμιθ τρέφει «επιλεκτική αγανάκτηση» και ότι το χαστούκι είχε να κάνει περισσότερο με τισ δυσκολίες της σχέσης του Σμιθ και της συζύγου του παρά με το ίδιο το αστείο.

Το ζευγάρι έχει υπάρξει ανοιχτό για τα προβλήματα της σχέσης του και έχει αντιμετωπίσει την απιστία μέσα στο γάμο του κατά τη διάρκεια δημόσιες συνεντεύξεις.

«Όλοι μας έχουμε απατηθεί, όλοι εδώ μέσα έχουν απατηθεί, κανένας από εμάς δεν έχει πάρει ποτέ συνέντευξη από το άτομο που μας απάτησε στην τηλεόραση», αστειεύτηκε ο Ροκ.

«Τον πλήγωσε πολύ περισσότερο από ό,τι εκείνος εμένα».

Ο κωμικός ολοκλήρωσε την εμφάνισή του στην εκπομπή, απαντώντας γιατί επέλεξε να μην αντεπιτεθεί.

«Έχω γονείς! Γιατί με ανέθρεψαν!»είπε ο Ροκ. «Και ξέρετε τι μου έμαθαν οι γονείς μου; Μην τσακώνεστε μπροστά σε λευκούς.»