Νέα προθεσμία ζήτησε και πήρα για αύριο, Κυριακή ο σταθμάρχης Λάρισας. Οπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος του ο 59χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο στις 11 το πρωί για το δυστύχημα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη.

«Σήμερα έπρεπε να ξεκινήσει η διαδικασία της απολογίας, ωστόσο υπήρχαν μέσα στην ανάκριση νέα στοιχεία, τα οποία δεν είχαμε λάβει γνώση, που μας υποχρέωσαν εξαιτίας της πολύ μεγάλης σοβαρότητάς τους να ζητήσουμε νέα προθεσμία και η ανάκριση θα ξεκινήσει αύριο το πρωί» είπε ο Στέφανος Παντζαρτζίδης.

«Έπρεπε τα στοιχεία αυτά να χρησιμοποιηθούν και για τον λόγο αυτό ήταν απαραίτητη η λήψη προθεσμίας» συμπλήρωσε.

«Αυτό που και ο κατηγορούμενος θέλει να δηλώσει είναι ότι, πραγματικά, η δουλειά που κάνουν τα ΜΜΕ είναι πολύτιμη. Είναι μια υπόθεση πολυσύνθετη, χωρίς τη βοήθεια της δημοσιογραφικής έρευνας, αυτή η υπόθεση ενδεχομένως να μην έπαιρνε τον δρόμο που πρέπει να πάρει» εξήγησε σε άλλο σημείο.

Τέλος, αναφορικά με όσα ακούγονται για τον σταθμάρχη τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος, ο δικηγόρος του υπογράμμισε πως θα υπάρξει κανονική δήλωση από τον σταθμάρχη μετά το τέλος της ανάκρισης.

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος του σταθμάρχη

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του σταθμάρχη έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία και πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συρροή από αμέλεια, αλλά και για διατάραξη συγκοινωνιών.