Σε χειρουργείο υπεβλήθη σήμερα 22χρονος εγκαυματίας από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος, ο οποίος φέρει εγκαύματα (έκτασης 20% της επιφάνειας του σώματος) υπεβλήθη σήμερα σε χειρουργείο από πλαστικούς χειρουργούς και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Πόσοι νοσηλεύονται

Όλο και ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, οι επιβεβαιωμένοι νεκροί ανέρχονται στους 57.

Όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, αστυνόμος Β’, Κωνσταντία Δημογλίδου, μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 36 νεκροί από τα δείγματα που έχει λάβει η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της αστυνομίας, επισημαίνοντας ότι η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών με τη μέθοδο DNA διεξάγεται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας. Ακόμη, όπως γνωστοποίησε, έχουν ενημερωθεί ήδη 11 οικογένειες από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της ελληνικής αστυνομίας και τους ειδικούς ψυχολόγους της αστυνομίας και συμπλήρωσε ότι η επώδυνη αυτή διαδικασία συνεχίζεται.

Σχετικά με τους νοσηλευόμενους η κ. Δημογλίδου είπε ότι παραμένουν για νοσηλεία 38 επιβάτες, 31 σε απλές κλίνες και 7 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.