Δεν είναι αρνητική η κυβέρνηση σε ενδεχόμενη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, δήλωσε, μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Πρόσθεσε επίσης, πως σε κάθε προεκλογική εκστρατεία η τηλεμαχία αποτελέι ζήτημα διαβούλευσης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι στη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας οι Ελληνες είχαν την ευκαιρία να δουν αρκετές πολιτικές αντιπαραθέσεις, συζητήσεις και διαλόγους στο Κοινοβούλιο, τόσες που δεν έχουν παρατηρηθεί ξανά.

Σε ερώτηση εάν πρέπει να ετοιμαζόμαστε για εκλογές στις 9 Απριλίου, με βάση τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν αργούν, απάντησε πως «ό,τι λέει ο πρωθυπουργός το εννοεί». Ερωτηθείς, δε, πόσα υπουργικά συμβούλια έχουμε μπροστά μας, σημείωσε ότι αυτό θα καθοριστεί ανάλογα με την τακτικότητα των ζητημάτων μέχρι να διαλυθεί η Βουλή, κάτι που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός.

Ερωτηθείς πώς «διαβάζει» την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές, απάντησε «τη διαβάζω όπως την έγραψε». «Δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Στηρίζει την κυβέρνηση της Ν.Δ. και την παράταξη που υπηρετεί με συνέπεια 50 χρόνια και θα είναι στην πρώτη γραμμή για την επανεκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ.», συμπλήρωσε.