Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, αποχώρησε από τον αγώνα της Πέμπτης, αφού υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό καρπό στην αρχή της δεύτερης περιόδου.

Ο Αντετοκούνμπο προσγειώθηκε άτσαλα όταν προσπάθησε να μπλοκάρει το σουτ του γκαρντ των Μπουλς, Κόμπι Γουάιτ. Έμεινε για λίγο στο έδαφος, κάνοντας γκριμάτσες από τον πόνο πριν πάει στα αποδυτήρια. Ένα διάστρεμμα στον καρπό στην αρχή της αναμέτρησης έβαλε τέλος στη βραδιά του.

Ο δύο φορές MVP, όμως, πρώτα πρόλαβε να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ για τους Μπακς. Πριν τραυματιστεί, ο Αντετοκούνμπο κατέκτησε την πρωτιά στις ασίστ της ομάδα και οι Μπακς κατέκτησαν τη 12η συνεχόμενη νίκη τους, κερδίζοντας τους Σικάγο Μπουλς με 112-100 το βράδυ της Πέμπτης.

Στη συνέχεια ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, σε σχέση με τον ταυματισμό του Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι, η ακτινογραφία ήταν καθαρή. Έχει ένα διάστρεμμα. Απλά, νομίζω, θα δούμε πώς αισθάνεται αύριο, θα δούμε πώς αισθάνεται τις επόμενες ημέρες και θα συνεχίσουμε να το αξιολογούμε».

Όταν ρωτήθηκε αν ο Αντετοκούνμπο θα ταξιδέψει στη Γιούτα για το All-Star Game την Κυριακή, ο Μπουντενχόλζερ είπε: «Δεν έχω ιδέα».

Κρίνοντας από την απάντηση του Μπουντενχόλζερ, φαίνεται ότι η κατάσταση του Αντετοκούνμπο για το All-Star Game της Κυριακής μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο, αν και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση μέχρι στιγμής. Ο Greek Freak ήταν ο πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους αρχηγούς της ομάδας. Ο ίδιος θα εξακολουθήσει να επιλέγει τα μέλη της ομάδας του, ακόμη και αν δεν αγωνιστεί στο παιχνίδι.

Οι Μπακς δεν παίζουν ξανά μέχρι την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, κάτι που θα δώσει στον Αντετοκούνμπο μια ολόκληρη εβδομάδα ξεκούρασης αν δεν ντυθεί στο All-Star Game.

Σε κάθε περίπτωση, το Μιλγουόκι ελπίζει ότι ο Αντετοκούνμπο δεν θα μείνει εκτός για πολύ καιρό. Οι Μπακς πηγαίνουν στο All-Star με ένα σερί 12 νικών. Ο Αντετοκούνμπο είχε δημιουργήσει ένα απίστευτο σερί, έχοντας κατά μέσο όρο 37,2 πόντους, 13,4 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ με 58% σουτ κατά τη διάρκεια του νικηφόρου σερί.

Για τη σεζόν, έχει παίξει σε επίπεδο MVP, έχοντας 32,5 πόντους, 12,3 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ ανά αγώνα.