Δεν ήταν η πρώτη φορά. Το είχε ξανακάνει και μάλιστα στον τελικό του Champions League το 2020 στη Λισαβόνα δίνοντας τότε το τρόπαιο στην Μπάγερν. Αυτή τη φορά όμως, ο Κίνγκσλεϊ Κομάν σκόραρε μέσα στη γενέτειρά του, κόντρα στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και οι Βαυαροί επικράτησαν με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν, παίρνοντας το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του Νάγκελσμαν ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς κόντρα σε εκείνη του Γκαλτιέ ο οποίος βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Για περίπου 60 λεπτά μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Χαρακτηριστικό είναι πως το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις τελικές να είναι 9-1 και την κατοχή στο 60-40 για την Μπάγερν. Η αστοχία των φιλοξενούμενων και ο Ντοναρούμα, κρατούσαν όρθια την Παρί, αλλά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, οι Βαυαροί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 53′ συγκεκριμένα, ο Ντέιβιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κομάν με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1, σε ένα γκολ στο οποίο φέρει ευθύνη και ο Ιταλός τερματοφύλακας καθώς η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τσούπο-Μοτίνγκ είχε δοκάρι από κοντά για το 0-2 και κάπου εκεί άρχισε να ξυπνάει η Παρί.

Ο Γκαλτιέ έριξε στο ματς και τον Εμπαπέ, που δεν ξεκίνησε καθώς προερχόταν από τραυματισμό, και οι γηπεδούχοι θυμήθηκαν να παίξουν. Πίεσαν, πέτυχαν γκολ με τον Εμπαπέ στο 74′ το οποίο ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ, είχαν ευκαιρίες με Νεϊμάρ και Μέσι μέχρι το φινάλε, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε μάλιστα ο Παβάρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μέσι και θα χάσει τη ρεβάνς του Μονάχου.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι (46’ Κιμπεμπέ), Σέρχιο Ράμος, Μαρκίνιος, Ντανίλο (75’ Βιτίνια), Νούνο Μέντες, Σολέρ (57’ Εμπαπέ), Βεράτι, Νεϊμάρ, Ζαΐρ Εμερί (57’ Φαμπιάν Ρουίθ), Μέσι.

Μπάγερν Μονάχου: Ζόμερ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Παβάρ, Κανσέλο (46’ Ντέιβις), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Κομάν (75’ Γκνάμπρι), Σανέ (90’ Στάνισιτς), Μουσιάλα (87’ Χράφενμπερχ), Τσούπο-Μοτίνγκ (76’ Μίλερ).