Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν μισή ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (19:00) για τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup και οι ρίψεις δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις έχουν μετατρέψει σε… εμπόλεμη ζώνη το κλειστό του Αγίου Θωμά, με την αστυνομία και τον παρατηρητή να ζητούν να γίνει κεκλεισμένων το παιχνίδι.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πριν από λίγο έκαναν έκκληση από τα μεγάφωνα του γηπέδου να φύγουν όσοι βρίσκονται στις κερκίδες, καθώς η αστυνομία και ο παρατηρητής ζήτησαν να εκκενωθεί το κλειστό, διαφορετικά δεν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση!

Όλα άρχισαν όταν μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις, με τα ΜΑΤ να προχωρούν σε ρίψεις δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά να γίνει αποπνικτική.

Όσοι θεατές βρισκόντουσαν στο κλειστό βγήκαν γρήγορα έξω για να μπορέσουν να αναπνεύσουν, με τους παίκτες και τα μέλη των δύο ομάδων να επιστρέφουν στα αποδυτήρια, όπου βρίσκονται μέχρι και τώρα.

Απομένει να φανεί πότε και εάν θα διεξαχθεί τελικά ο ημιτελικός, ο οποίος θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.