Τα νέα πως ο Tom Holland πρόκειται να υποδυθεί τον Fred Astaire δεν τα λες και ολόφρεσκα, μιας και ο νεαρός Βρετανός ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της προώθησης του «Spider-Man: No Way Home» στα τέλη του 2021, είχε αποκαλύψει ότι του είχε ήδη προταθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε μια νέα ταινία για τον εμβληματικό χορευτή, η οποία βρισκόταν στα σκαριά. Εκείνη την εποχή, ο Holland δεν είχε διαβάσει καν σενάριο.

Τώρα, ένα χρόνο μετά, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το πρότζεκτ απέκτησε σκηνοθέτη, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Paul King, γνωστό για τις ταινίες «Paddington». Ο King έχει ήδη υπογράψει για τη σκηνοθεσία της ταινίας για τον Astaire, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα επικεντρωθεί στη σχέση μεταξύ του νεαρού Fred και της αδελφής του Adele. Μαζί, οι δυο τους συμμετείχαν σε ένα νούμερο βαριετέ τη δεκαετία του ’20, μέχρι που η Adele εγκατέλειψε το χορό όταν παντρεύτηκε, αφήνοντας τον Fred ολομόναχο… για να γίνει διάσημος χορευτής και είδωλο της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

Την περασμένη Κυριακή, ο 25χρονος Tom Holland επιβεβαίωσε και επίσημα ότι θα υποδυθεί τον θρυλικό Fred Astaire στην επερχόμενη βιογραφική ταινία της Sony. Ο Holland ανέφερε επίσης ότι το όλο project βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο ακόμα.

Ο Holland ως επιλογή για τον συγκεκριμένο – πολύ απαιτητικό – ρόλο δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της πορείας του καλλιτέχνη μέχρι σήμερα. Ο Holland ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στη σκηνή του Λονδίνου, παίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Billy Elliot the Musical» στο West End από το 2008 έως το 2010.

Φαίνεται ότι ο Holland επιστρέφει στις θεατρικές του ρίζες, καθώς ο ηθοποιός περνούσε περισσότερο χρόνο στο σανίδι, πριν γίνει πρωταγωνιστής ταινιών του Χόλιγουντ. Επιπλέον, στο πλαίσιο της θεατρικής του εκπαίδευσης, ο Holland έχει ασχοληθεί πολύ με το χορό, τη γυμναστική και τα ακροβατικά, πράγμα που τον κατέστησε ιδανικό υποψήφιο για να πάρει και το ρόλο του Spider Man.

Ο Holland έχει υποδυθεί τον Peter Parker σε 4 ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Μετά την τεράστια επιτυχία του 2021, «Spider-Man: No Way Home», δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την επιστροφή του ηθοποιού για να υποδυθεί τον άνθρωπο-αράχνη.

Ο Holland συχνά κάνει πολλά από τα stunts του ο ίδιος, ενώ δεν χάνει ευκαιρία για χορό. Χορεύει συνέχεια. Πιθανότατα είναι κάπου και χορεύει αυτή τη στιγμή. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Ίντερνετ θα σας πείσει για τη σωματικότητα του ηθοποιού. Ποιος έχει ξεχάσει την εμφάνισή του στο «Lip Sync Battle» το 2017, όπου τραγούδησε και χόρεψε σε ένα mashup του «Singin’ in the Rain» και του «Umbrella» της Rihanna;

Όπως αναφέρει το Variety, η ταινία με πρωταγωνιστή τον Holland δεν είναι το μόνο έργο του Fred Astaire που ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή. Ο Jamie Bell (ο οποίος συμπτωματικά υποδύθηκε τον ρόλο του Billy Elliot στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία του 2000) θα υποδυθεί τον Astaire δίπλα στην Margaret Qualley ως Ginger Rogers σε μια επερχόμενη ταινία από τα Amazon Studios και την Automatik. Οι Bell και Qualley θα είναι επίσης παραγωγοί της βιογραφίας, η οποία παρακολουθεί τη συνεργασία του χορευτικού διδύμου, ξεκινώντας από το «Flying Down to Rio» το 1933 και καταλήγοντας στο «The Barkleys of Broadway» το 1949.