Δεν χρειάζοντια συστάσεις για τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Στα 72 του χρόνια, ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τάο»μαζί με το γιο του, Γιώργο, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και το κείμενο.

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!», ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για όλα: τη συνεργασία του με τον γιο, το ελληνικό θέατρο, τη νέα σειρά στην οποία θα συμμετάσχει, αλλά και εκείνες από το παρελθόν που έγραψαν ιστορία.

«Η παράσταση “Τάο” είναι ένα έργο σαιξπηρικού μεγέθους με την ιδιορρυθμία ότι όλα συμβαίνουν στην αθηναϊκή νύχτα. Η συνεργασία με τον γιο μου είναι μία χαρά, δεν έχει θέματα. Δεν είμαι με κανέναν αυστηρός», είπε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι αβέβαιο και έχει προβλήματα, άλλα στην οικογένεια μας δεν είπαμε ποτέ στα παιδιά τι να κάνουν. Στο θέατρο έχει ανταμειφθεί η ανηθικότητα, πρέπει να είναι κάνεις στην τσίλια με τους ανθρώπους, γιατί οι άνθρωποι έχουν πολλές πλευρές», συμπλήρωσε.

Για την νέα σειρά που θα συμμετάσχει δήλωσε πως, «έρχεται σειρά στην ΕΡΤ1, από τον Βασίλη Νεμέα. Αφορά ένα ζευγάρι ερωτευμένων και ηλικιωμένων, που θα παίζω με την Λυδία Φωτοπούλου».

«Πρότεινα στην ΕΡΤ την επαναφορά του «Εβραίικα». Αρπαχτήκαμε με τα οικονομικά, γιατί τους φαινόταν ακριβό. Θα το επιδιώκω για όλη μου τη ζωή. Στο σχολείο υπήρχε ρατσιστική συμπεριφορά από Τουρκάλα δασκάλα, που μας έδερνε πολύ. Ήταν μία εξαίρεση, γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα»,

»Το “μινόρε” είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου. Ήταν ό,τι πιο κοντινό στο πνεύμα των ρεμπετών σαν μυθοπλασία. Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθούσα υποχρεωτικά. Πλέον δεν με ενδιαφέρουν καθόλου», πρόσθεσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σειρά «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

«Την 1η σεζόν οι “Παντρεμένοι έχουν ψυχή” έρχονταν τελευταίο και καταϊδρωμένο. Όταν το έβαλαν το καλοκαίρι επανάληψη, ανακάλυψαν ότι είναι και κάλο και εμπορικό. Επί δυο χρόνια οι “Παντρεμένοι έχουν ψυχή” ήταν νούμερο ένα με διάφορα από οτιδήποτε άλλο πρόγραμμα. Δεν με φωνάζουν πια «ακάλυπτο». Έχει μείνει ακόμη το κύριε Αντρέα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος και συνέχισε:

«Αυτό που θυμάμαι από το “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” είναι ότι, δεν τελειώναμε ποτέ μία σκηνή χωρίς κάποιος να μη γελάσει. Είχα κάνει πρόταση στο Εθνικό θέατρο και με έφτυσαν. Μου είπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει να είναι στον προγραμματισμό τους και το πήρα προσωπικά».

Στην ερώτηση τι του λείπει περισσότερο, ο Αντώνης Καφετζόπουλος απάντησε:

«Το αρχαίο δράμα δεν μου λείπει. Αυτό που μου λείπει είναι ένας κάλος Σαίξπηρ, που δεν έχω παίξει ποτέ. Ελπίζω να έρθει ένας κάλος Σαίξπηρ και να μπορώ να περπατήσω, μην είμαι σε αμαξίδιο! Είμαι 72 ετών! Οι ηθοποιοί δεν βγαίνουν ποτέ σε σύνταξη, πάντα όσο αντέχεις θα δουλεύεις», αποκάλυψε κλείνοντας ο γνωστός ηθοποιός.