Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να κάνει όργια στο ΝΒΑ και να θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στη Λίγκα εδώ και τουλάχιστον μια πενταετία, όμως φαίνεται ότι παρακολουθεί συχνά και Euroleague.

Ο Greek Freak παρότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχει αρκετούς λόγους για να βλέπει τις αναμετρήσεις και να γνωρίζει τι συμβαίνει. Ο πρώτος και ο βασικότερος είναι εδώ και μερικές εβδομάδες ο αδερφός του Κώστας, ο οποίος υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και ο Γιάννης παρακολουθεί όσο μπορεί τα παιχνίδια του.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας σούπερ σταρ βλέπει Euroleague και για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ σε ερώτηση που δέχτηκε, υποκλίθηκε στους ερυθρόλευκους. Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν ο Ολυμπιακός θα φτάσει μέχρι το Final Four, όμως είναι μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα!

Αναλυτικά όσα απάντησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ερώτηση του Eurohoops:

«Παρακολουθώ όσο μπορώ, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κώστα και την απόφασή του να παίξει για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Να την βοηθήσει να πάει καλά, Προφανώς πρέπει να επιλέξω την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά, όπως και η Φενέρμπαχτσε. Αυτές είναι οι δύο ομάδες που κάπως παρακολουθώ, δεν θα πω ψέματα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα αλλά… Δεν ξέρω αν θα φτάσει στο Final Four, όμως ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά καλός»