Νέο ενδιαφέρον για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετόχων των «κόκκινων διαβόλων» φαίνεται πως υπάρχει αφού επενδυτές από Κατάρ φαίνεται να δείχνουν ζεστοί να αναλάβουν το κλαμπ του Μάντσεστερ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail ομάδα ιδιωτών από τον αραβικό κόσμο είναι έτοιμη να καταθέσει μυθική προσφορά για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετόχων. Οι Καταριανοί θεωρούν την ομαδα ως «κόσμημα» για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και δείχνουν ικανοί να κάνουν το ολοκληρωτικό βήμα.

Τα αδέρφια Γκλέιζερ φαίνεται πως κοστολογούν την ομάδα με κάτι περισσότερο από 6 δισεκατομμύρια λίρες. Στο όλο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και η ολοκληρωτική ανάπλαση του εμβληματικού «Ολντ Τράφορντ» και ένα ποσό της τάξης των 2 και περισσότερων εκατομμυρίων ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν αποτελεί εμπόδιο για το αραβικό fund.

Η συζήτηση κινείται στα πλαίσιο πλήρης εξαγοράς και όχι μέρους της ομάδας. Η ομάδα από το Κατάρ επιθυμεί να χρηματοδοτήσει επαρκώς το σύλλογο και έτσι να δώσει την ευκαιρία στον προπονητή Ερικ Τεν Χαγκ να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα θυμίζει την ομάδα του παρελθόντος, επιστρέφοντας ξανά στους τίτλους!

Βέβαια υπάρχει και το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού δεν γίνεται να υπάρχουν κάτω από το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς δύο σύλλογοι. Όμως, εάν το πράγμα οδηγηθεί σε τόσο τελικό στάδιο η τελική προσφορά αναμένεται να γίνει από διαφορετικούς επενδυτές για να μην υπάρξει κάποιο κώλυμα στην όλη διαδικασία.