Συνεχίζεται το σήριαλ του αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, που κανονικά ήταν προγραμματισμένος για χθες στο γήπεδο του Περιστερίου και αναβλήθηκε λόγω ενός πρωτοφανούς προβλήματος με το ύψος των δοκαριών τον δύο εστιών.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν από την ομάδα του Περιστερίου, στην ΑΕΚ γνώριζαν το ζήτημα, παρότι στην ΑΕΚ τονίζουν το πρόβλημα με τα δοκάρια το αντιλήφθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας όταν βγήκαν για ζέσταμα.

Στην ομάδα του Περιστερίου τονίζουν ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έστειλαν τον διαιτητή, Μανούχο, να μετρήσει με κορδέλα της τροχαίας μόλις βγήκε η ομάδα για ζέσταμα, κάτι το οποίο μάλιστα φέρεται να έγινε χαρακτηριστικά πέντε φορές.

Στον Ατρόμητο αναφέρουν ότι η διαφορά στο ένα τέρμα ήταν στα τρία εκατοστά και στο άλλο στα πέντε. Όταν ο Μανούχος βγήκε να μετρήσει ξανά, η μια εστία ήταν στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ η άλλη είχε μια διαφορά δύο εκατοστών, με τους Περιστεριώτες να αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ ζητούσαν επίμονα να γίνουν μετρήσεις και από άλλα σημεία της γραμμής.