Εξευτελισμός του πρωταθλήματος της Super League στο Περιστέρι.

Ένας «κομάντο» διαιτητής με μετροταινία έπειτα από σχετικό αίτημα των «φιλοξενούμενων» να μετρηθούν τα δοκάρια ανέβαλε την αναμέτρηση Ατρόμητος-ΑΕΚ που όπως όλα θα δείχνουν θα κριθεί στα Πειθαρχικά όργανα. Ναι, ότι καταλάβατε. Κάποιος θα πανηγυρίσει… χάρτινη νίκη.

Τι έχει συμβεί; Κάτι που ούτε στις ταινίες. Επί της ουσίας προέκυψε από το πουθενά ένα «σκηνικό» σε αυτή τη δύσκολη μέρα με τις κακές αγωνιστικές συνθήκες, όπου η ΑΕΚ μπορεί να περάσει από το Περιστέρι στα χαρτιά και με το… μέτρο.

Αυτό που κρατούσε ο Μανούχος σε παγκόσμια πρώτη ψάχνοντας αν η μια από τις δύο εστίες είναι σε κάποιο –από τα συνολικά επτά διαφορετικά σημεία μέτρησης- κοντύτερη κατά δύο εκατοστά.

Ειλικρινά αν και στη Super League σπανίως πλέον σε εκπλήσσει κάτι, το σημερινό στο Περιστέρι θα μείνει σίγουρα αξιομνημόνευτο για χρόνια.

Τι θα γίνει τώρα; Ο Ατρόμητος μπορεί να καταθέσει ένσταση κόντρα στην ένσταση της ΑΕΚ και στην απόφαση του διαιτητή να μην διεξάγει το ματς. Όπως και να έχει όλα θα κριθούν στις δικαστικές αίθουσες με βάση το άρθρο 9, παράγραφος 5 του ΚΑΠ.

Αλλά ας περιμένουμε και το φύλλο αγώνα…