Ο Σέρτζι Κανός είναι κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, με τον 26χρονο άσο να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» λίγη ώρα μετά την ανακοίνωσή του.

Ο Ισπανός άσος υποσχέθηκε πως θα τα δώσει όλα για τη νέα του ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στην κουβέντα που είχε με τον Μίτσελ, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.

Όσα είπε ο Κανός:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πετάω στα σύννεφα με όλη αυτή την εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον Μίτσελ και αυτό ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο για να έρθω εδώ. Ήταν μία μεγάλη στήριξη, γιατί θέλω να παίξω, θέλω να είμαι σημαντικός σε μία ομάδα και ο Μίτσελ θέλει να είμαι σημαντικός. Είμαι εδώ για να τα δώσω όλα.

Πάντα ήξερα τον Ολυμπιακό, ήταν στο Champions League. Όλος ο κόσμος ξέρει τον Ολυμπιακό. Είμαι γρήγορος, μου αρέσουν οι ντρίμπλες, να κάνω καλές σέντρες, μου αρέσει να βοηθάω στην άμυνα της ομάδας και φυσικά μου αρέσει να βάζω γκολ.

Προσπαθώ να βρίσκομαι μέσα στην περιοχή για να προσπαθώ να σκοράρω, Οι φίλαθλοι μπορούν να περιμένουν γκολ και ασίστ, γιατί θα τα δώσω όλα γι’ αυτήν την ομάδα. Το μήνυμά μου είναι ότι θα διασκεδάσουμε πολύ το επόμενο διάστημα, θα περάσουμε όμορφα και θα είμαστε ευτυχισμένοι.