Ευρεία σύσκεψη υπο τον Νίκο Ανδρουλακη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Βουλή. Στη σύσκεψη συμμετέχουν, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος ο επικεφαλής της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων Βαγγέλης Αργύρης και άλλα στελέχη.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι οι τελευταίες πινελιές στα ψηφοδέλτια το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αναμένεται να παρουσιαστεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την ερχόμενη Κυριακή. Οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη δηλώνουν ικανοποιημένοι από την δουλειά που έγινε αλλά και την ποιότητα των ψηφοδελτίων που αναμένεται, όπως εκτιμούν, να συμβάλει στο στόχο της εκλογικής ανάκαμψης του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο δεν έλειψαν τα προβλήματα σε αρκετές περιοχές, όπως ο Πειραιάς, λόγω του συνωστισμού των υποψηφίων αλλά και εσωτερικών διαφωνιών που υπήρξαν.

Ο Νίκος Ανδρουλακης δίνει μεγάλη σημασία στην εκδήλωση της Κυριακής η οποία θα σηματοδοτήσει την είσοδο του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική μάχη. Ο ίδιος έχει σχεδιάσει ενα φιλόδοξο πρόγραμμα περιοδειών σε όλη τη χώρα το οποίο θα ξεκινήσει από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στις 6 Φεβρουαρίου. Παράλληλα ο κ. Σπυρόπουλος έχει σχεδιάσει ένα πλάνο εξορμήσεων των στελεχών σε όλη τη χώρα.

Στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης καθώς όπως δείχνουν οι τελευταίες μετρήσεις έχει ξεπεράσει, χωρίς μεγάλες απώλειες, την υπόθεση Καϊλή. Πάντως παρά το γεγονός ότι αναθερμαίνεται το κλίμα αισιοδοξίας δεν λείπουν τα ζητήματα. Τελευταίο αυτό που προκλήθηκε από την απόφαση της Αναστασίας Σιμητροπούλου, επιλογή του κ Ανδρουλάκη, να παραιτηθεί, για προσωπικούς λόγους, από τη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου και από υποψήφια βουλευτής στο νότιο τομέα της Β Αθηνών.