ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ… part 2. Λίγες ημέρες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου, οι «πράσινοι» και οι «ασπρόμαυροι» κοντράρονται ξανά απόψε (19:30) στη Λεωφόρο, για το μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να βγάλει αντίδραση και να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της, σε αυτή τη μάχη που γίνεται φέτος για το πρωτάθλημα. Ο Σέρβος κόουτς θα έχει στη διάθεση του κανονικά τον Σπόραρ ο οποίος απουσίασε στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω ίωσης, όπως και τον Μπερνάρντ, καθώς ο τραυματισμός του στην Τούμπα δεν αποδείχθηκε σοβαρός.

Από την άλλη, δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Κουρμπέλη, τον τραυματία Μάγκνουσον, αλλά και τον Κλαϊνχάισλερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να χτίσει πάνω στο μομέντουμ, ευελπιστώντας να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου που αναμένεται να παλέψει για το διπλό με τη… συνταγή της Τούμπας, δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Τσαούση, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κουαλιάτα και Κούρτιτς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ιωνικός – ΑΕΚ 16:00
Λεβαδειακός – Λαμία 17:00
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 19:30
Ατρόμητος – Ολυμπιακός 20:30