Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και μας δίνουν την ευκαιρία να επωφεληθούμε από δυνατές προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές μέχρι προϊόντα υγείας και ομορφιάς, αξεσουάρ, ρούχα και υποδήματα.

Κι ενώ πολλοί θα χαζέψουν τις βιτρίνες των καταστημάτων, οι περισσότεροι θα κάνουν την έρευνα αγοράς τους στο Διαδίκτυο, επιλέγοντας τελικά την άνεση και την ευκολία των ηλεκτρονικών αγορών. Ειδικά με το SHOPFLIX.GR παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας στην πόρτα σας, στην ώρα τους, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Μάλιστα, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία της SHOPFLIX ME TH MIA, παραλαμβάνετε τα πάντα σε μία μόνο παράδοση ενώ μην ξεχνάτε ότι οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού με το SHOPFLIX.GR μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι θέλετε με έως 60 άτοκες δόσεις.

Προστασία και ασφάλεια αγορών με το SHOPFLIX.GR και στις εκπτώσεις

Εκτός από άνετες και εξαιρετικά οικονομικές, οι αγορές σας με το SHOPFLIX.GR είναι και προστατευμένες σε κάθε σας βήμα.

Από την στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας μέχρι να παραλάβετε με ασφάλεια όσο επιλέξατε, το SHOPFLIX.GR είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει την μέγιστη προστασία και ασφάλεια αγορών.

Στην πλατφόρμα θα βρείτε ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών, με κριτήριο την ποιότητα των προϊόντων, τον επαγγελματισμό και τις αξιολογήσεις που έχουν λάβει. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται μέσω συνεργατών που πληρούν αυστηρά κριτήρια ασφάλειας και διαφάνειας ως προς τον χρήστη.

Η ασφάλεια των συναλλαγών και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι προτεραιότητα για το SHOPFLIX.GR.

H προστασία κάθε τραπεζικής συναλλαγής μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών, η εφαρμογή online συστημάτων ασφαλείας και η αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας είναι εγγυημένες, διασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή  ασφάλεια για κάθε χρήστη.

Η ασφαλής και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στην πόρτα σας  ή σε ένα από τα συνεργαζόμενα σημεία παραλαβής σε όλη την Ελλάδα είναι εγγυημένη ενώ στο SHOPFLIX.GR, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή κάποιου προϊόντος, εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένος ή εάν απλά αλλάξατε γνώμη.

Για να απολαμβάνετε άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε βήμα από την παραλαβή μέχρι και την παράδοση, το SHOPFLIX.GR σας ενημερώνει  σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέχρι να παραδοθεί σε εσάς με ασφάλεια.