Την πόρτα της Ασφάλειας Πατρών πέρασε ο 35χρονος Ρομά προκειμένου να καταθέσει σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη παραμονή Πρωτοχρονιάς από ομάδα ατόμων που τον ανάγκασαν να πει τα κάλαντα γονατιστός και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά.

Τον άνδρα εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον κάλεσαν να περιγράψει όλα όσα έγιναν το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Έτσι, το περιστατικό θα έχει και συνέχεια αφού σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και οι δράστες.

Ανέβασαν τις φωτογραφίες στο Instagram

Οι δράστες, γνωρίζοντας ότι ο 35χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν πράξη τις άρρωστες ορέξεις τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 35χρονος Ρομά πήγε σε γνωστή, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Κάποιοι – εν αγνοία του ιδιοκτήτη – του ζήτησαν να… κάτσει στα γόνατα και να πει τα κάλαντα.

Ο 35χρονος το έκανε. Το κακόγουστο και ρατσιστικό αστείο, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Ενας από την παρέα, του πέταξε σταγόνες εύφλεκτου υλικού στα ρούχα του και του έβαλε φωτιά, ενώ ένας άλλος βιντεοσκοπούσε το όλο σκηνικό.

Ο 35χρονος Ρομά άρχισε να ουρλιάζει και να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά και ευτυχώς τα κατάφερε γρήγορα, γλυτώνοντας από εγκαύματα. Όταν, δε, άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται, απειλούσε με μηνύσεις. Οι «εξυπνάκηδες» φαίνεται ότι κάπου εκεί αντιλήφθηκαν τι είχαν κάνει και ξεκίνησαν να καθησυχάζουν.

Οι εικόνες έκαναν γρήγορα τον γύρο της πόλης, ενώ ανέβηκαν και ως στόρι στο προφίλ ενός από τους δράστες, μάλλον για να δείξει πόσο υπερήφανος είναι για το… κατόρθωμά του.