Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Δράμα μετά από ένταλμα για βιασμό και απόπειρα βιασμού δύο ανήλικων αγοριών.

Η κατηγορία του βιασμού αφορά τον 15χρονο γιο της συντρόφου του 36χρονου, ενώ αυτή της απόπειρας βιασμού 16χρονο φίλο του πρώτου παιδιού. O 36χρονος συνελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Ίλιον: «Όταν το έλεγαν αυτό, ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός»

Πώς αποκαλύφθηκε τι συνέβαινε

Όλα ξεκίνησαν την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν το παιδί από τη Δράμα πήγε στο σπίτι του 15χρονου φίλου του για να παίξουν και να κοιμηθεί εκεί.

Ο 16χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, κατά την παραμονή του εκεί, ο 36χρονος πατριός του φίλου του αποπειράθηκε να τον βιάσει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Το παιδί κατάφερε να του ξεφύγει, μίλησε στη μητέρα του και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα, αφού πήραν κατάθεση από τον ανήλικο, κάλεσαν για κατάθεση και τον 15χρονο φίλο του.

Στη διάρκεια της εξέτασης του παιδιού από παιδοψυχολόγο της Αστυνομίας, προέκυψε ότι ο 36χρονος πατριός του τον βίαζε κατ’ εξακολούθηση από το 2021 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2022.

Τι δηλώνουν συγγενείς κατηγορούμενου και θύματος

Για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον 36χρονο στη Δράμα μίλησε ο πατέρας του. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ αρνήθηκε τις κατηγορίες για τον γιο του και σημείωσε ότι θα το είχε καταλάβει από τη στιγμή που ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι στη γειτονιά των Κοκκινογείων Δράμας. Τόνισε, επίσης, ότι είναι συγκλονισμένος με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Άνοιξε η γη και με κατάπιε», ανέφερε.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της μητέρας του 16χρονου, ο οποίος αποκάλυψε τα όσα συνέβαιναν.

«Πήγαν, κοιμηθήκανε μαζί και αυτός ο κύριος ασέλγησε πάνω του, και από εκεί και πέρα δεν μου το έλεγε ο γιος μου. Μετά από δύο ημέρες τον πίεσε όλη του η παρέα. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “μαμά πρέπει να φύγεις από τη δουλειά έχω να σου πω κάτι πάρα πολύ σοβαρό δεν μπορώ άλλο να το κρύβω”», είπε η μητέρα του στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήμουν σχεδόν σίγουρη γιατί εκείνο το παιδί ήθελε πολύ καιρό κάτι να μου πει και δεν το αφήνανε. Συνέχεια ήθελε να μου πει κάτι. Του έλεγα “ναι αγόρι μου πες μου τι έχει συμβεί”, δε μου έλεγε. Αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται γιατί υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά».