Είναι σίγουρο ότι το 2022 θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατάφερε να σηκώσει επιτέλους το Παγκόσμιο Κύπελλο και να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο, ανεβάζοντας την πατρίδα του στην κορυφή της Ευρώπης. Αυτό ήταν φυσικά και το highlight της χρονιάς για τον Μέσι ο οποίος αποχαιρέτησε το 2022 με μια ξεχωριστή και συγκινητική ανάρτηση.

«Τελείωσε ένας χρόνος που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το όνειρο που κυνηγούσα πάντα έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Όμως δεν θα είχε καμία αξία αν δεν μπορούσα να το μοιραστώ με μια υπέροχη οικογένεια, την καλύτερη που θα μπορούσα να έχω και κάποιους φίλους που πάντα με στηρίζουν και δεν με άφηναν κάτω κάθε φορά που έπεφτα.

Θέλω επίσης να έχω πάντα στο μυαλό μου όσους ανθρώπους με υποστηρίζουν. Είναι υπέροχο που μοιράζομαι αυτή τη διαδρομή με όλους εσάς. Θα ήταν αδύνατο να φτάσω εκεί που έφτασα χωρίς τόση στήριξη που έλαβα τόσο από την πατρίδα μου, όσο από το Παρίσι, τη Βαρκελώνη και άλλες πόλεις ή χώρες που μου δείχνουν την αγάπη τους.

Ελπίζω το 2022 να ήταν υπέροχο για όλους εσάς και σας εύχομαι υγεία, δύναμη και να συνεχίσετε να είστε ευτυχισμένοι το 2023. Μια αγκαλιά σε όλους».