Το «τερμάτισαν» στην ΕΠΟ. Και το μόνο βέβαιο είναι πως η σημερινή ημέρα κερδίζει μια «ξεχωριστή» θέση στις ιστορίες που επιβεβαιώνουν την απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κανονική «εκτροπή» στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με το «γκρουπ» των παραγόντων της Εκτελεστικής Επιτροπής που εκπροσωπούν επί της ουσίας την ΑΕΚ και κατ’ επέκταση τον Ιάκωβο Φιλιππούση να στήνει… ενέδρα στον Τάκη Μπαλτάκο θέλοντας να τινάξουν την Ομοσπονδία στον αέρα.

Θέλοντας για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μήνες να κάνει επίδειξη δύναμης «τελειώνοντας» έναν ακόμη πρόεδρο της ΕΠΟ. Ποιος ξεχνά άλλωστε τον τρόπο με τον οποίο… απέδρασε από το πάρκο Γουδή ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Είναι γνωστός ο «εμφύλιος» ανάμεσα στους… συμμάχους της «εξυγίανσης» με θέα στον «έλεγχο» της Ομοσπονδίας. Ο «πόλεμος» ανάμεσα στον CEO Ιάκωβο Φιλιππούση και τον πρόεδρο Τάκη Μπαλτάκο. Και οι δύο θέλουν το ίδιο; Τον έλεγχο. Την διοίκηση. Τον πρώτο λόγο. Ο Φιλιππούσης έχοντας την υποστήριξε του «γκρουπ» του Γιαννάκη Παπαδόπουλου που μόνο η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν κατάφερε να συνδέσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ. Και ο Μπαλτάκος έχοντας την στήριξη του ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σε λίγο…