Χρυσάφι στα πόδια του Εντσο Φερνάντες στρώνουν οι «μεγάλοι» της Premier League!

Μετά τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπάσιμο για την απόκτηση του Αργεντινού άσου κάνει και η Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα «Record» αποκαλύπτει βαρβάτη πρόταση των Λονδρέζων για τον 21χρονο παίκτη. Οπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, η Τσέλσι ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, προσφέροντας στην Μπενφίκα το ποσό των 130 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι «μπλε» σπάνε την ρήτρα (120 εκατομμύρια) και με αυτόν τον τρόπο, θέλουν να κάνουν κάτοικο Λονδίνου τον παίκτη που έλαμψε με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ. Μάλιστα, η Τσέλσι φαίνεται πως κινεί με γοργούς ρυθμούς τις διαδικασίες, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Εντσο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπενφίκα απέκτησε μόλις το περασμένο καλοκαίρι τον Φερνάντες, δίνοντας 12 εκατ. ευρώ στη Ρίβερ Πλέιτ. Μέσα σε λίγους μήνες και χάρη στις απίθανες παραστάσεις του στο Μουντιάλ, η αξία του Αργεντινού εκτοξεύθηκε δέκα φορές πάνω. Θυμίζουμε, πως αν τελικά ο 21χρονος άσος αποχωρήσει κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ένα ποσοστό ύψους 25% από το ποσό της μεταγραφής θα πάει στην ομάδα της Αργεντινής.