Μια 22χρονη γυναίκα πάγωσε μέχρι θανάτου μέσα στο αυτοκίνητό της, στο οποίο εκτιμάται ότι εγκλωβίστηκε για 18 ώρες μέχρι να βρεθεί η σορός της, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά της στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, την περιοχή που πλήττεται από την πρωτοφανή χιονοθύελλα στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα DailyMail, η 22χρονη Άνντελ Τέιλορ πέθανε μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο παγιδεύτηκε στη χιονοθύελλα την περασμένη Παρασκευή στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.

Το ανατριχιαστικό είναι ότι έστειλε μήνυμα στην οικογένειά της, σε ομαδική συνομιλία στα social media, για να τους ενημερώσει ότι έχει εγκλωβιστεί σε περίπου 50 ίντσες (1,27 μέτρα) χιονιού.

Παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας

Σύμφωνα με τις Αρχές, που ενημέρωσαν για τον αριθμό των νεκρών την Δευτέρα, η 22χρονη ήταν η μία από τους τρεις που βρέθηκαν νεκροί στα οχήματά τους, καθώς φαίνεται ότι παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε τεθεί σε ισχύ, λόγω των πρωτοφανών καιρικών συνθηκών που πλήττουν τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα, προειδοποιούν ότι μπορεί να βρεθούν και άλλες σοροί μέσα σε παγιδευμένα από το χιόνι οχήματα, καθώς η χιονοθύελλα αναμένεται να συνεχιστεί και να πέσει άλλο ένα μέτρο χιόνι στο Μπάφαλο.

Ήδη, η χιονοθύελλα έχει χαρακτηριστεί ως η «χειρότερη των τελευταίων 60 ετών».

Η 22χρονη έστειλε στην οικογένειά της ένα τελευταίο βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της, μια μέρα πριν εντοπιστεί η σορός της. Ο θάνατός της πιθανότατα οφείλεται σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα και όχι σε υποθερμία από το κρύο, δήλωσε η μητέρα της.

Μιλώντας σε τοπικό μέσο της Βόρειας Καρολίνας, στη γενέτειρα της 22χρονης, η μητέρα της εξέφρασε την αγωνία που ένιωσε για την κόρη της, όταν τους έστειλε το βίντεο 16 δευτερολέπτων, όπου φαίνεται να ανοίγει το παράθυρο του αυτοκινήτου της και απ’ έξω φαίνεται το χιόνι που έχει πλήξει την περιοχή, ενώ ακούγεται και ο άνεμος που ουρλιάζει.

«Έχουμε ακόμα τα δώρα της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο»

Στην ομαδική συνομιλία έγραψε ότι φοβάται, επειδή έμεινε σε εκείνο το σημείο. Η οικογένεια και οι φίλοι της έκαναν απελπισμένες εκκλήσεις στα social media, ζητώντας από τον κόσμο που μένει στην περιοχή να προσπαθήσει να βρει την 22χρονη και να τη βοηθήσει.

Ωστόσο, παρά τα απανωτά τηλεφωνήματα στο 911 (το αντίστοιχο 100 των ΗΠΑ), οι διασώστες βρήκαν τη σορό της 22χρονης Ανντέλ Τέιλορ. Είχε γενέθλια τον Ιανουάριο του 2023 και η μητέρα της δήλωσε στα ΜΜΕ για την τραγωδία πως «έχουμε ακόμα τα δώρα της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο».

Σημειώνεται ότι οι νεκροί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στις ΗΠΑ ανέρχονται στους 57, εκ των οποίων οι 35 μόνο στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης και τις γύρω περιοχές και κομητείες.