Νεκρή βρέθηκε μια νεαρή γυναίκα από πυροβολισμούς σε παμπ στην πόλη Γουάλασεϊ της Βρετανίας, την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ πολλοί θαμώνες φέρουν σοβαρά τραύματα.

Ειδικότερα, η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ανέφερε, ότι οι τοπικές αστυνομικές αρχές κλήθηκαν σε τοπική παμπ της περιοχής Γουάλασεϊ το βράδυ του Σαββάτου μετά από αναφορές για πυροβολισμούς κοντά στο Λίβερπουλ.

Οι αστυνομικοί κάνουν έκκληση για πληροφορίες αφού ο ένοπλος τράπηκε σε φυγή με ένα σκοτεινό όχημα, που πιστεύεται ότι ήταν Mercedes, σύμφωνα με το BBC.

Η νεαρή γυναίκα που τελικά κατέληξε, είχε αρχικά διακομιστεί στο νοσοκομείο με τραύματα από τον πυροβολισμό, τα οποία τελικά επέβησαν μοιραία. Επιπλέον, τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές προκειμένου να βρουν τον ένοπλο δράστη, υπό τις κατηγορίες της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας και των τραυματισμών πολλών ανθρώπων.

Ο αστυνομικός Ντέιβιντ ΜακΚόγκρεαν, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι «έχουμε αρκετούς αξιωματικούς στην περιοχή του Γουαλασεϊ, οι οποίοι διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες για να κατανοήσουν ακριβώς τι έχει συμβεί και να λάβουν άμεσα μέτρα» συμπλήρωσε δε, ότι «ο υπεύθυνος για το περιστατικό παραμένει ελεύθερος και η αστυνομία έχει ήδη απευθύνει έκκληση στο κοινό και σε όποιον βρισκόταν στην παμπ την ώρα του πυροβολισμού να δώσει πληροφορίες».