Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση των ανήλικων στο Ίλιον που βιασμό επί ένα μήνα τον 15χρονο. Το θύμα ήταν στην ίδια παρέα με τους βασανιστές και κακοποιητές του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεχόταν bullying για την εμφάνισή του.

Οι συλληφθέντες φέρεται να τον απειλούσαν και να τον χτυπούσαν με ένα ρόπαλο, ενώ στην παρέα κομβικός ήταν και ο ρόλος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, τα οποία δεν συμμετείχαν στον βιασμό, ωστόσο φέρονται να διακινούσαν στα σχολεία τα βίντεο που τραβούσαν οι κατηγορούμενοι.

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Στη φυλακή τρεις 15χρονοι – Σοκαριστική απολογία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος από το Ίλιον στην κατάθεσή του φέρεται να ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι την πρώτη φορά που τον κακοποίησαν, του είπαν πως «έκαναν πλάκα» και δεν θα ξαναγίνει κάτι ανάλογο.

Με αυτόν τον τρόπο πείστηκε και πήγε ξανά στο εγκαταλελειμμένο σπίτι της περιοχής, που έγινε τελικά τόπος μαρτυρίου.

Οι έξι ανήλικοι που κατηγορούνται για την υπόθεση της σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος 15χρονου αγοριού παρουσιάστηκαν το Σάββατο ενώπιον του Ανακριτή. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι τρεις από τους τέσσερις  ενώ ο τέταρτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, επειδή δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη για λίγες ημέρες.

Νέα εντάλματα σύλληψης

Το κουβάρι της υπόθεσης, ωστόσο, συνεχίζει να ξετυλίγεται και τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένονται έξι νέα εντάλματα. Τα δύο αφορούν σε δύο 15χρονους που δεν είχαν εντοπιστεί από τους Αστυνομικούς κατά την διάρκεια των ερευνών. Ο ένας εμφανίστηκε στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο.

Ο δεύτερος δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται ότι ίσως έχει φύγει από τη χώρα. Πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο με το παιδί που κατήγγειλε το βιασμό του, ήταν όμως στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο. Ο καταγγέλλων φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ήταν ο συγκεκριμένος έφηβος που είχε την ιδέα για όσα επακολούθησαν.

Τον υπέδειξε, επίσης, ως το άτομο που έστειλε τα βίντεο που τραβούσαν κατά την διάρκεια των καταγγελλόμενων πράξεων τους σε κινητά άλλων μαθητών.

Τα άλλα τέσσερα εντάλματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορούν σε κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τα οποία φέρονται να ήταν μπροστά, χωρίς όμως ο 15χρονος να τους έδωσε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.