Ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο που μετέφερε Έλληνες τουρίστες στη Ρουμανία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με έναν νεκρό και πάνω από 20 τραυματίες.

Όπως μεταφέρουν τα ρουμανικά Μέσα το δυστύχημα συνέβη στο Βουκουρέστι, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 47 Έλληνες , συγκρούστηκε με μία μπάρα ελέγχου ύψους.

Δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο με 47 Έλληνες στη Ρουμανία – Ένας νεκρός και 22 τραυματίες [Εικόνες & βίντεο]

Η σιδερένια μπάρα διέλυσε την οροφή του λεωφορείου, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και τουλάχιστον 22 να έχουν τραυματιστείς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των τραυματιών υπάρχουν τέσσερις που έχουν σοβαρά τραύματα.

Συγκλονιστική εικόνα…

Οι εικόνες που δημοσιεύουν τα τοπικά ΜΜΕ είναι συγκλονιστικές.

Ενδεικτική είναι μια εικόνα που δίνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα stirileprotv.ro, στην οποία φαίνεται η τσακισμένη οροφή και από κάτω εγκλωβισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι περιμένουν τον απεγκλωβισμό τους.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Ρουμανίας, όλοι οι άνθρωποι έχουν απεγκλωβιστεί από το πούλμαν και όσοι έχριζαν ιατρικής βοήθειας έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Ρουμανίας:

Σήμερα, 23 Δεκεμβρίου, γύρω στη 1.30 μ.μ., η Ταξιαρχία Τροχαίας ενημερώθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Pasajul Unirii, με κατεύθυνση κίνησης από το Bd. Tineretului προς την πλατεία Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός ενός πούλμαν προσέκρουσε στην πύλη του περάσματος Unirii.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος.