Πόσοι… μαέστροι χωράνε σε μια «χορωδία». Αν μιλάμε για ποδοσφαιρική, τότε μπορούν και δύο. Ο… συνθέτης Μίτσελ δείχνει πως έχει βρει τον τρόπο να χωρέσει μαζί και τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Κώστα Φορτούνη. Σε ένα σενάριο που φαντάζει όλο και πιο πιθανό πλησιάζοντας στην ώρα της… ετυμηγορίας.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δείχνει από τα λίγα που αφήνει να φανούν στις προπονήσεις στο Ρέντη πως ετοιμάζει να δοκιμάσει στην πράξη, στα δύσκολα, το δίδυμο που δούλεψε αρκετά στην Εστεπόνα. Δύο «μαέστροι» μαζί στο βασικό σχήμα, Χάμες και Φορτούνης ώστε η επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού να είναι εξασφαλισμένη. Πως θα χωρέσουν όλοι μαζί στην 11αδα; Ο Μίτσελ φαίνεται πως πάει στην λογική της «φουλ επίθεσης», αυτή που πάντα άλλωστε του άρεσε.

Με το υλικό που έχει άλλωστε μεσοεπιθετικά δύσκολα μπορεί να συγκρατηθεί. Και Χάμες, και Φορτούνης, και Μπιέλ και Ελ Αραμπί! Κάπως έτσι φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στις γραμμές δίπλα και μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ.

Ο Εμβιλά βεβαίως στο γνωστό ρόλο του έχοντας δίπλα του όπως όλα δείχνουν τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ που έχει μπει για τα καλά στις προπονήσεις της ομάδας και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα από τον Κασάμι. Πως μπορεί να είναι τελικά και οι τρείς; Αν δεν πάμε στο δίδυμο Χάμες-Φορτούνη που δείχνει δεδομένο.

Από εκεί και πέρα, Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Σωκράτης (ή Ντόη) στην άμυνα με φαβορί τον Μαρσέλο για αριστερά ολοκληρώνουν την 11αδα που είναι πιθανότερη για να παίξει στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ στο πρώτο ματς πρωταθλήματος μετά την διακοπή.