Το κατώφλι τα 33ης ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, μαστροπείας και βιασμού, της 12χρονης από τα Σεπόλια, θα περάσει σήμερα ο 57χρονος «Μιχάλης», ο τελευταίος από τους συλληφθέντες, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες των Αρχών, φέρεται να εξέδιδε και αυτός το μικρό κορίτσι.

Συγκεκριμένα, είναι ο τρίτος άνθρωπος που κατηγορείται για μαστροπεία, μετά τον Ηλία Μίχο και τη μητέρα της 12χρονης η οποία περιμένει από μέρα σε μέρα την απόφαση για την αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει.

Σεπόλια: Ποια είναι τα 4 νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Ο «Μιχάλης» ήταν το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στις δύο εφαρμογές με τις οποίες συνομιλούσε με το κορίτσι. Στην πραγματικότητα είναι λέγεται Μανόλης, είναι συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός κοριτσιού μόλις 5 ετών. Συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν έπειτα από έρευνα των διαδικτυακών του κινήσεων.

Πώς δρούσε

Όλα δείχνουν πως ο ρόλος του ήταν κομβικός, αντίστοιχος με του Ηλία Μίχου, ενώ ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, υποστήριξε ότι φέρεται να είχε συναντηθεί με το κορίτσι.

Ο 57χρονος φαίνεται ότι με ψεύτικο προφίλ, προσέγγιζε πελάτες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έβαζε «αγγελίες» της 12χρονης σε ιστοσελίδες διαφημίσεων οίκων ανοχής.

«Από αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι έχει βρεθεί (με τη 12χρονη), απλά περιμένουμε τι εξηγήσεις θα δώσει. Η 12χρονη έχει καταθέσει. Έχει πει διάφορα πράγματα που αφορούν τον συγκεκριμένο και περιμένουμε τώρα να γίνει αυτή η διασταύρωση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Αρνείται τις κατηγορίες

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται τον συνήγορο υπεράσπισης του 57χρονου, Αντρέα Θεοδωρόπουλο, ο  «Μιχάλης» αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως μόνο μία φορά μπήκε μέσα σε πορνογραφικού περιεχομένου σελίδες χωρίς να έχει κανενα οικονομικό όφελος από τρίτους.

Ακόμα ο 57χρονος καταθέτει μήνυση στον Λύτρα για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο ίδιος υποστήριξε ακόμα ότι δεν έχει συνευρεθεί και δεν έχει συναντηθεί με τη 12χρονη και ότι δεν γνώριζε τον Μίχο.