Στη Γαλλία επικρατεί αγωνία τις τελευταίες μέρες σχετικά με την κατάσταση των άρρωστων και των τραυματιών, ενώ απομένουν πλέον περίπου 26 ώρες μέχρι την έναρξη του τελικού του Μουντιάλ αύριο Κυριακή (18/12, 17:00) κόντρα στην Αργεντινή.

Υπάρχουν και ευχάριστα και δυσάρεστα νέα για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ. Καταρχάς, οι Ράφαελ Βαράν και Ιμπράχιμα Κονατέ προπονήθηκαν κανονικά το πρωί του Σαββάτου (17/12) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Ντεσάμπ για τον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε επίσης: Οι χαμένες ευκαιρίες των «αιωνίων» και η εντυπωσιακή, έως τώρα, Ευρωλίγκα
Αντίθετα όμως, ο Κίνγκσλεϊ Κομάν παρέμεινε στο δωμάτιό του, δεν προπονήθηκε και οι πιθανότητες για συμμετοχή του στον τελικό μειώθηκαν σημαντικά, παρά την αισιοδοξία που υπήρχε για την κατάσταση της υγείας του.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το απόγευμα του Σαββάτου με την τελευταία προπόνηση των «τρικολόρ» εν όψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τι γίνεται με Τσουαμενί, Ερναντές

Χθες Παρασκευή (16/12) οι Τσουαμενί και Τεό Ερναντές δεν έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση, λόγω μερικών ενοχλήσεων που είχαν μετά το ματς με το Μαρόκο, αλλά στις τάξεις των Γάλλων είναι αισιόδοξοι για την κατάστασή τους και κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Αμφότεροι αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Ντεσάμπ.