Ξεχειλίζει η οργή για τον θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από πυρά αστυνομικού. Πορείες πραγματοποιούνται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας με αίτημα να αποδοθεί Δικαιοσύνη και ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο να καταδικαστεί.

Την ίδια στιγμή σε καταυλισμούς των Ρομά είναι μέρα πένθους αλλά και αγανάκτησης, ενώ από το πρωί η ΕΛ.ΑΣ. έχει θέσει σε επιφυλακή όλους του μηχανισμούς της για τον φόβο επεισοδίων.

Το απόγευμα φωτιές άναψαν Ρομά κοντά στον καταυλισμό της Χαλκίδας, αλλά και στη σιδηροδρομική γραμμή Ασπροπύργου με αποτέλεσμα τα τρένα να επιστρέφουν σε προηγούμενους σταθμούς.

Ειδικότερα στην Εύβοια στην περιοχή Καμάρες άναψαν φωτιές και συγκεντρώνονται προκειμένου να πραγματοποιήσουν πορεία προς το κέντρο της Χαλκίδας διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του 16χρονου, Κώστα Φραγκούλη.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Την ίδια στιγμή στον Ασπρόπυργο οι συρμοί 1324 και 1325 δεν μπορούν να περάσουν από τον ΣΣ Ασπροπύργου, εξαιτίας φωτιά σε καταυλισμό και στις γραμμές. Επιστρέφουν σε προηγούμενους σταθμούς.

Περισσότερα σε λίγο…