Απόψε στις 21.00 στο «Σπίτι με το MEGA», μας περιμένει μία ξεχωριστή βραδιά με έναν πολύ δημοφιλή συνθέτη και ερμηνευτή. Η οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Πέτρο Ιακωβίδη και το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν πολλά να πουν και άλλα τόσα να τραγουδήσουν.

Το ρεπερτόριό του, πολύ πλούσιο! Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε: «Σ’ αγαπάω σου φώναξα», «Τατουάζ», «Οδός Τσιμισκή», «Μου ‘λειψες πολύ», «Αποτυπώματα» κ.ά. Επίσης, θα παρουσιάσει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο του τραγούδι «Να Να Να…Τραγουδώ για σένα».

Δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες: η Josephine με την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και οι επιτυχημένοι στιχουργοί Ηλίας Φιλίππου και Βίκυ Γεροθόδωρου. Special guest η Λένα Ζευγαρά. Ο FY έρχεται σε μία εμφάνιση-έκπληξη.

Και επειδή «σπίτι» χωρίς οικογενειακή ατμόσφαιρα δεν υπάρχει, η μητέρα και η αδελφή του θα είναι κοντά του: Η μητέρα του Πέτρου Ιακωβίδη, Χρύσα, θα ερμηνεύσει μαζί του, σε μία πολύ συγκινητική στιγμή, το τραγούδι «Κοριτσάκι μου». Η αδελφή του Μορφούλα, με την υπέροχη φωνή, θα μοιραστεί τη σκηνή με τον ταλαντούχο δημιουργό στο νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι «Δεν θέλω να σε θέλω».

Ακόμα, η Ανθή Βούλγαρη, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA «Κοινωνία Ώρα MEGA» και κουμπάρα του Πέτρου Ιακωβίδη θα βρεθεί στο «Σπίτι με το MEGA» και θα ξεδιπλώσει στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες πτυχές της φιλίας τους. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς το αφιέρωμα στον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο με τον Πέτρο Ιακωβίδη να τραγουδάει μεγάλες επιτυχίες του αξέχαστου ερμηνευτή.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν στο «Σπίτι με το MEGA»! Η Ρούλα Κορομηλά και ο Πέτρος Ιακωβίδης συναντούν εκτός πλατό τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι τραγουδούν με μία κιθάρα και μοιράζονται αγαπημένες στιγμές από τη ζωή και την καριέρα τους.

Και αυτό το Σάββατο, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και διασκεδάζουν στο «Σπίτι με το MEGA»!